Nokia E51

Anmeldelse

Anmeldelse af Nokia E51

Lille smart mobiltelefon, som har det hele at byde på. Nokia E51 henvender sig til typen som ikke ønsker besvær i forbindelse med mobiltelefoner. Typen som bare vil have en telefon som er lige at gå til. Nokia E51 har, på trods af dens forholdsvise simple ydre, en masse funktioner som enhver moderne telefon skal have. Deriblandt kan nævnes et knivskarpt 2 megapixel kamera, med zoom, autofokus og lys til at filme med, samt FM radio, masser af tilslutningsmuligheder, højhastigheds internet (3G) og WLAN forbindelse.

Programmer og applikationer
Nokia E51 er i øvrigt udstyret med Quickoffice, som indeholder programmer til visning af Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Adobe PDF filer, mulighed for at se zip-filer samt meget andet. Dette gør især mobilen specielt velegnet til arbejdsmobil, hvad enten du arbejder ude eller sidder på kontoret. E51 understøtter desuden både kendte features som Java, SMS, MMS, E-mail, download værktøjer og diverse søgefunktioner. Sikkerhed er også prioriteret hos E51, idet den understøtter forskellige anti-virus programmer som Symantec, F-Secure og TrendMicro (det anerkendte anti-virus).

Konklusion
Nokia E51 er en utrolig stabil, robust og enkel mobiltelefon (på den gode måde) og indeholder samtidig alle de funktioner du kunne tænke dig hos en mobil. Der er ikke nogle ”knirke” lyde forbundet med mobilen, og den er fremstillet i særdeles holdbart materiale. Knapperne er af fornuftigt størrelse, så de er til at ramme og de tekniske specifikationer er i top. E51’eren er den perfekte telefon til den arbejdende og til folk på farten, som bl.a. har brug for at kunne tjekke e-mail i dagligdagen. Alt i alt en rigtig fornuftigt mobil til billige penge.

Specifikationer
Batteri
Taletid GSM 4.00
Standbytid GSM 13.00

Broadcast
Radio

Foto Kamera
Kamera
Kameraopløsning (megapixel) 2.00

Funktioner
Vibrator
Input Method Phone Keypad
T9 ordbog
Højttaler

Interfaces
Bluetooth
WLAN

Kommunikations muligheder
SMS
MMS (Multimedia Messaging Service)
E-mail

Media Formats
MP3
3GPP
MPEG4
RealAudio
RealVideo

Media
Musikafspiller

Ringetoner / Designs
MP3
Wallpaper
Screensavers

Skærm
Farvedisplay

Software
Lommeregner
Kalender

Spil
Downloadable Games

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 100.00

Video
Videoer af Nokia E51:


1 tanke om “Nokia E51”

Skriv et svar