Nokia N8

Anmeldelse

Nokia N8 anmeldelse

Vi kender N96. Vi kender N97. Nu skal vi til at kende Nokia N8.

For dig, den opmærksomme læser, vil du vide at der selvfølgelig er tale om Nokias seneste flagskibsmodeller og Nokia N8 (den helt nye) er nu endelig kommet til Danmark!

Nyt styresystem og gennemgang af funktioner

Med lanceringen af den nye smartphone flagskibsmodel fra Nokia, er den ligeledes blevet udstyret med et splinternyt styresystem, nemlig Symbian^3. N8’eren har været et stykke tid under vejs og er blevet forsinket en del, da Nokia ville være helt sikre på at der var tænkt på alt og at det virkelig er en mobil i særklasse der nu bliver lanceret, og alt tyder på det er!

Først og fremmest er der tale om en touchmobil med stor 3,5” kapacitiv AMOLED skærm, som fylder stort set hele fronten. Med N8 er der blevet tilført en masse startskærme, widgets samt opdateret brugerflade.

Hvor vi ser iPhone 4 fedte rundt med et middelmådigt 5 megapixel kamera, er der med N8 tale om intet mindre end 12 megapixel PLUS ægte Xenon blitz, som man kender det fra almindelige digitalkameraer. Billeder der tages er knivskarpe, farverne er gode og naturtro og belysningen er lige tilpas!


Dimensionerne lyder på 113,5 x 59 x 12,9 mm. Et lille minus er dog at den omkransende ramme gør, at batteriet ikke kan tilgås og kan derfor ikke tages ud/skiftes. Det er bare noget man må leve med, og det gør vi så 🙂

Der understøttes både microSD hukommelseskort, microUSB, 3,5 mm audio jack stik til dine almindelige hovedtelefoner og mini HD port (findes på toppen af enheden). Man ser hos flere telefoner at det ikke er muligt at oplade gennem USB porten, men ikke her. Sæt blot Nokia N8 til USB stikket, forbind til computeren og mobilen oplades!

Med N8 har du mulighed for multi tasking, ved blot at holde menu-knappen nede. Der vil så poppe en anden menu op med åbne programmer. Herfra kan du styre hvad der er åbent og fx lukke programmer ned du ikke skal bruge. Et andet lille minus er dog, at der ikke er kæmpe stor forskel på Symbian^3 og de foregående styresystemversioner. Det nye er blevet hurtigere og føles mere ”opdateret”, men det er sådan set også det. På den anden side, hvis du har været tilfreds med Symbian før, bliver du det højst sandsynligt også nu.

Telefonen tilbyder glimrende lyd, hvad enten der er tale om opkald eller musikafspilning. Den leveres desuden med WiFi (så du kan gå på trådløst netværk), massive 16 GB intern hukommelse, Carl Zeiss optik (som vi kender det fra flere Nokia modeller), forskellige kamerafunktioner som geo tagging, ansigtsgenkendelse m.m., SMS i ”samtaler”, stereo FM radio, TV-out, indbygget GPS og meget meget mere.

Nokia N8 er i sandheden et multimediemobil!

Design

Telefonen oser af kvalitet med dens omkransende aluminiumsramme. Malingen der er brugt, er endda af en speciel ridsefri type, for at undgå slitage bedst muligt.

Den massive skærm, der først møder øjet, måler 3,5” (som er det samme som iPhone 4) og telefonen fås i flere forskellige farver, bl.a. sort, sølv, gul, grøn, orange og blå.

I stedet for at gennemgå en masse detaljer, er det nemmeste bare at vise et par billeder af mobilen, som kan ses her nedenfor:

Vurdering af Nokia N8:

Overordnet set er der virkelig tale om en smartphone i særklasse. Det er ikke så mærkeligt N8 står i spidsen for Nokias flagskibsmodeller for der er virkelig tale om et stykke elektronik, som ikke bare er lækker at se på, nem at betjene og fyldt af funktioner og fede features, men også en værdig konkurrent til nogle af markedet andre high-end mobiler.

Med WiFi, radio, 16 GB plads, 12 megapixel kamera med ægte Xenon blitz, Symbian^3 (nyt styresystem), lækker skærm osv. er Nokia N8 en værdig rival til både HTC Desire HD og iPhone 4. Den ligger ganske vist i den dyrere ende af prisskalaen, men med antallet af funktioner du får med i pakken, må den siges at være pengene værd!

Specifikationer

Specifikationer

Netværk
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

Størrelse
Dimensions 113.5 x 59.1 x 12.9 mm, 86 cc
Weight 135 g

Skærm
Type AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 360 x 640 pixels, 3.5 inches
– Multi-touch input method
– Proximity sensor for auto turn-off
– Accelerometer sensor for UI auto-rotate
– Scratch resistant Gorilla glass display

Lyd
Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes
– 3.5 mm audio jack

Hukommelse
Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Detailed, max 30 days
Internal 16 GB storage, 256MB RAM, 512 MB ROM
Card slot microSD, up to 32GB, buy memory

Datamuligheder

GPRS Class 33
EDGE Class 33
3G HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.0 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, UPnP technology
Bluetooth Yes, v3.0 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB v2.0, USB On-the-go support

Kamera
Primary 12 MP, 4000×3000 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, Xenon flash
Features 1/1.83” sensor size, ND filter, geo-tagging, face and smile detection
Video Yes, 720p@25fps
Secondary VGA videocall camera

Styresystem og funktioner
OS Symbian^3 OS
CPU ARM 11 680 MHz processor, 3D Graphics HW accelerator
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML, RSS feeds
Radio Stereo FM radio with RDS; FM transmitter
Games Yes + downloadable
Colors Dark Grey, Silver White, Green, Blue, Orange
GPS Yes, with A-GPS support; Ovi Maps 3.0
Java Yes, MIDP 2.1
– TV-out (720p video) via HDMI and composite
– Dolby Digital Plus via HDMI
– Anodized aluminum casing
– Digital compass
– MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
– DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV player
– Voice command/dial
– Document viewer/editor (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
– Video/photo editor
– Flash Lite v4.0
– T9

Batteri
Standard battery, Li-Ion 1200 mAh (BL-4D)
Stand-by Up to 390 h (2G) / Up to 400 h (3G)
Talk time Up to 12 h 30 min (2G) / Up to 5 h 30 min (3G)
Music play Up to 50 h

64 tanker om “Nokia N8”

 1. Når I til sidst i anmeldelsen skriver at N8 ligger i den dyrere ende af prisskalaen og samtidig sammenligner den med HTC Desire HD og iPhone 4, så giver det ikke det rigtige billede af prisen…
  Det er muligt at N8 ligger i den dyrere ende af skalaen ift. andre Nokia modeller, men ift. de to førnævnte konkurrenter ligger N8 i den billigere ende af skalaen!

  1. Hej Jonas,

   Tak for beskeden og glimrende pointe!
   Det skal ikke forstås som ift. de andre nævnte, men som du selv siger, Nokia mobiler generelt. N8 er jo toppen af poppen fra Nokia.

 2. Hej
  Jeg har hørt rygter om at Nokia er ved at udvikle et andet styresystem end Symbian – er det rigtig, eller er der nogen som kan give et svar på det?

  Ang. N8 – har den ikke en lidt lille processor i forhold til hva den skal trække, når hukommelsen begynder at blive fyldt ud!

  De andre modeller på markedet har 1Ghz nu, men Nokia har bare sølle 640hz – mit spørgsmål er egentlig bare om det er en forskel som man kan mærke? Har tidligere haft N97 mini og syntes den var utrolig langsom.

  mvh
  Michael

 3. @Michael

  Nokia arbejder sammen med Intel på et linuxbaseret styresystem de kalder MeeGo. En forgænger for det kan findes i Nokia N900, hvor de kalder det Maemo.

  Du må ikke hænge mig op på det her, men jeg mener at processeren i N8 er på 680 Mhz og ikke 640 som du skriver(og så skriver du i øvrigt kun hz, hvilket jeg antager er en fejl).

 4. Tak for jeres svar.

  Ville egentlig gerne vide lidt mere om det nye styresystem hvis der er nogen som har en update på det og er styresystemet bedre end Symbian?

 5. Har glædet mig til at høre mere om N8. Spørgsmål til HDMI stikket. Hvis man er på sit hjemme WIFI på telefonen og så forbinder sit tv med telefonen gennem HDMI stikket, kan man så bruge sit tv som skærm og dermed se f. eks streamede film på tv gennem telefonen.

 6. Jeg fikk min N8 fra Norge i weekenden.
  Hvad kan jeg melde? Hastighed på telefonen er udmærket. Inde på telefonen har jeg et lille “intranet” til eget brug (web-sted på ca 200MB), dette med billeder, og det går lynhurtig. Displayet er bedre end alt andet jeg har prøvet, og “das fingerspiel” er smærtefrit. Billeder bliver som lovet, min følelse er at alle de 12 megapixel bliver brugt, et andet spørgsmål er dog hvad man skal med så store billeder. Video er HD, og HDMI gør det til en leg.
  SMS er hurtig, exchange fungerer fint, også med kalenderfunktion. Jeg har en blutooth mus, den fungerer fint med telefoenen, snart kommer keyboardet 🙂
  Batteritiden er god. Jeg vil tro med normal aktivitet; 3-4 dage mellem opladninge. Jeg har nogle apps fra OVI, MobiSafe og Tetris, begge fungerer udmærket. Mobilen har ingen problemer med internet, jeg er tilfreds med browseren. WiFi er nemt, og den hænger stabilt på.
  Den har alt jeg vil ha, plus lidt til. Kort funktionen har jeg ikke prøvet endnu, da jeg har integreret GPS i bilen. Operativsystemet er intuitivt, meget hurtig, og jeg benydter allerede mine 3 hjemmeskærme. Fra tidlige Nokia kan man så vidt det er kende sig igen, men på den anden side, så er det hele nyt, og 15 ganger hurtigere.
  Hurtigere end min Samsung Pixon.
  Størrelse: Jeg skulle ønske den var lidt tyndere… Det er sandsynlig at den bliver flydtet fra lommen og over til en belteholder, men den er altså ikke specielt bukselommevenlig.
  Så langt: Ingen hickups.

 7. Hej.. Jeg vil gerne høre om N8’s fm sender kan gøre det muligt at tale håndfrit gennem bilens højtaler og telefonens microfon.

 8. Har lige bestilt min og for første gang i mange år glæder jeg mig til at få ny telefon… jeg har N95 nu og den har jeg været rigtig glad for, så jeg er spændt på om jeg kan vænne mig til touch screen.

 9. Hej har kigget på anmeldelserne, forstår jeg det rigtig,at man skal købe ny telefon, hvis batteriet ikke duer mere, fordi det ikke kan skiftes ? i såfald hvor lang levetid har det ? Hilsen Marianne

 10. @Søren Østergård. Når du smækker HDMI til din fladskærm, får du telefonens skærmbilled smidt op på din fladskærm, så jo du burde kunne streame direkte til din fladskærm. Har ikke fået min N8 endnu, så har ikke prøvet, men sådan har det virket med almindeligt tv out på alle tidligere nokiamodeller, så mon ikke tilfældet er det samme for N8.

  @Marianne. Det behøver du ikke bekymre dig om. Batteriet lever meget længe. Min nuværende nokia N95 er lidt over 3 år gammel, og telefonen holder stadig strøm ligesålænge som da den var ny. Bortset fra det, vil jeg tro en mobilforhandler med værksted kan skifte batteriet for dig, på under 5 minutter. (N8 skilles ad ved at fjerne 2 kruer, og så kan man trække hele indmaden ud af alu rammen).

 11. @Steffen. Det vil jeg tro man kan med FM senderen, men er ikke sikker. Ellers kan du som på alle tidligere N modeller, sætte en ledning i hovedtelefonstikket og over i line in (AUX) på din bilradio, så kan du både høre musik, få GPS stemmevejledning og håndfri telefon over dit bilanlæg.
  Husk også at hovedtelefonstikket i alle N modeller, faktisk er et A/V stik, hvor der også er tv out. Dette er også gældende for N8, så har du lcd skærme til ungerne i bilen, så kan du enten via HDMI eller tv out vise film på skærmene. N8 har jo begge dele.

  I anmeldelsen står der ikke noget om en af N8’s vigtigste funktioner. Den har, udover micro usb, også USB OTG “usb on the go”. Det betyder at du kan tilslutte usb udstyr direkte til mobilen, såsom en usb flashpen eller ekstern hdd. En asiat har sågar haft tilsluttet et usb massageapparat til sin N8, og det virkede..

 12. Jeg er ved at være overbevist om at Nokia N8 bliver min næste mobil.. Jeg savner Nokia.. Jeg har i dag en HTC HD2, som jeg kan bruge som router.. Kan i sige mig om det også er muligt med N8..?

 13. Her kommer en opsummering så langt. Erfaringer efter 2 uger med Nokia N8.
  N8 er det bedste siden leverpostej med agurk.
  Jeg har så langt ikke oplevet en eneste fejl med telefonen.
  Lad mig gå i møde noget af den kritik jeg har set:
  Internet browser: Det siges at den har et problem når man skal blade tilbage. Det har den ikke!! Når man er i en webside og vil tilbage, får man op et udvalg af de websider der er besøgt i denne session. Her kan man, som når man velger musik, skyve siderne frem og tilbage, og vælge den man vil ha. Jeg synes Nokias løsning her er mindst…MINDST.. lige god som andre. I stedet for at bla side for side tilbage til Jyllandspostens forside, så kan jeg navigere derhen med et tap på skærmen. Hver eneste gang man skal tilbage mere ned en side, så er Nokia’s system overlegent. OG DEN HAR FLASH!
  Ellers: Jeg er bare supertilfreds!! Telefonen er hurtig. Batteritiden er overlegen. Dette er faktisk den første telefonen hvor jeg ikke har noget at sætte fingeren på…og…jeg købte 5 mobiltelefoner i 2009 (Nokia E55, 6710 Nav, HTC Diamond Touch II, LG KC910 og Sonim xp3 quest). Så langt i år har jeg en købt en Samsung Pixon, Xperia Mini Pro og nu en Nokia N8. Nokia N8 er en synopsis af alt det jeg har ledt efter i en mobiltelefon. Havde den vært vandtæt ned til 1 meter i 30 minutter havde den vært helt perfekt.

 14. Har købt en Nokia n8. Men telefonen har fejl den fryser, har fået en ombytter, men også fejl på denne, den fryser også:-( Nokia har vist et problem…

  1. Hej Brian,
   Jeg er ikke bekendt med fejlen, så prøv at tage kontakt til udbyderen (eller Nokia) en gang mere. Se hvad de siger til det. Held og lykke

 15. hej

  har lige et spg. ang. den mobile netværk på nokia n8. Lige nu har jeg en HTC magic, den har en funktion hvor man kan dele ens mobile netværk således man kun bruge internetet i mobil på min bærbare. Har nokia n8 også denne funktion??

 16. Hvad med apps. Jeg er så træt af manglende morsomheder til Nokia her mangler der vist lidt detaljer? jeg har N97 og har været glad for den, men føler at Nokia nu er helt bag om dansen.

  og så kan jeg ikke få den til at synkronisere med office 2010 hverken kontaktpersoner eller kalender. hverken med Ovi eller PC suite. Det er vel heller ikke bedre på N8?

 17. ‘at batteriet ikke kan tilgås og kan derfor ikke tages ud/skiftes. Det er bare noget man må leve med, og det gør vi så’

  Her begår du dog en lille fejl, batteriet kan rent faktisk skiftes ud af den enkelte bruger, der sidder to meget små skruer i enden på telefonene, skruer man disse ud, kan man, iløbet af meget få sekunder/uden besvære, udskifte batteriet, dog skal dette ikke gøres, så længe man har fabriksgaranti på den.

  1. Hej Meamo,
   Tak for din besked. Det kan se ud til at sætningen er formuleret uhensigtsmæssigt, da det jeg mener er, at mobilen adskiller sig fra tidligere gængse Nokia modeller idet de fleste (alle?) har let udtageligt batteri ved simpelt at fjerne bagcoveret.

 18. Jeg har lige modtaget min Nokia N8, og jeg må erkende, efter en længere periode med blandt andet, SEM X10, BlackBerry Bold 9000 og senest en iPhone.

  Så er jeg rigtig glad for den.

  Den kan mange af de samme ting som de telefonerne jeg tidligere har nævnt, kameraet er bedre end på alle de andre, styresystemet er lige så tilgængeligt som på iPhonen og det fungere rigtig godt. Det eneste der er ærveligt er at der ikke er så mange apps som på Android og OS, men det skal nok komme via OVI Store.

  Ved at jeg har købt den ved 3, så giver det også en formidabel oplevelse på internettet..

  Det kan klart anbefales.

  1. Hej Christian,

   Tak for din besked. Som kan læses af de andre kommentarer her på siden, lader det til N8 er et hit. Lækkert du er tilfreds med den. Fortsat god fornøjelse

 19. Min kone og jeg har begge købt N8.

  Førstnævntes slukker af sig selv, når den har været opladet og tændt ca. 1 time, hvorefter den ikke kan tændes, før den igen er tom for strøm og igen er opladet.

  (Vi venter på en ombytter, da den skal være grøn, som er udsolgt ved Telia).

  Den anden har en enkelt gang låst sig efter aktivering af snoze på alarmen. Herefter kunne den hverken slukke eller tænde i ca. 30 min.

  Vi håber ikke det bliver til mere, da N8 virker som en suveræn telefon på alle områder. Sidstnævnte er købt i stedet for Iphone 3Gs, som ikke opfyldte det ønskede behov, hvilket N8 umiddelbart ser ud til at gøre. Alle pt. kendte funktioner på N8 virker suveræne, og det virker som en gennemtænkt og suveræn mobil!

 20. Min N8 er nu en uge gammel, den frøs igår, men fik liv i den igen, idag frøs den igen og er nu helt død… Har prøvet hard reset og lade med alm lader og via USB. Så kommer vist til at besøge tdc-butikken…

 21. Min første mobil var en Nokia, imellem har der været en enkelt Sony og Samsung og hver gang har jeg fortrudt og vendt tilbage til Nokia. Nu sidder jeg på 14.dagen med N8 – og lad mig bare sige det; den er super. Der er 3-4 dages strøm på batteriet ved almindeligt brug(hvem kan have et almindeligt brug med sådan en mobil? 🙂 ) Den er super hurtigt og nem at betjene. Det eneste jeg har problemer med er overførsel af musik fra min pc og det er sikkert en fejl40.
  Jeg fortryder ikke mit køb, som iøvrigt er limegrøn.

 22. Jeg har haft min N8 i godt en uge, og det er uden sammenligning den bedste Nokia mobil nogensinge. (efter min mening)

  Jeg har dog et lille problem som jeg vil høre om der er nogen som har erfaring med. Det er brug af DTMF toner under opkald, som eks. bruger ved aflytning af telefonsvarer. Som standard skal man ind i en længere række af tastetryk for at kunne sende DTMF toner, hvilket er meget besværligt når man skal betjene eks. vis telefonsvaren. Er der nogen som kender en bedre måde end: Valg – send DTMF – send manuel – tast og send.

  Det tager simpelthen alt for lang tid på den måde.

  /Kim

 23. Jeg overvejer kraftigt at købe en N8, men jeg vil meget gerne først finde ud af om den kan synkronisere kalender med outlook på pc´er.

 24. Angående N8, der fryser skærmen.

  Lad være med at pille batteriet ud i garantiperioden.

  Prøv at holde tænd/sluk knappen inde i mere end 8 sekunder !

  Det har samme virkning som hvis du piller batteriet ud.

 25. Til alle Nokia N8 brugere, der kunne tænke sig at have samme brugerflade som iPhone.

  Download GRID fra Ovi store.

  Synes nu personligt at Symbian er godt nok, men du sparer mange genveje med GRID.

  Håber I kunne bruge mine råd (?)

 26. Har lige købt denne fantastiske N8…

  Må sige at den er rigtig nem at vende sig til… har ikke før haft touch mobil, men syntes det fungere rigtig godt! Har overvejet Iphone meget, men syntes ikke kammeraet var godt nok!

  Et lille spørgsmål… Kan N8 køre skype, og hvis ja… Hvor finder jeg den apps???

 27. Hej
  Min N95 er gået i stykker, så jeg skal ud og have ny tlf. Er ret sikker på det bliver N8, men jeg har ikke haft touch mobil før og er i tvivl om det er for besværligt at skrive sms på den. Min kæreste har en htc diamond og den synes jeg er svær at skrive på.
  ?

 28. Til Lise:

  Det er meget let på N8… du kan selv vælge mellen tastatur som på en pc, ved at ligge telefonen ned eller som en alm. telefon ved at holde den lodret… det virker rigtig godt og der er ordbog på begge funktioner!!!

  Mvh Thomas

 29. Til Kim;
  Du skal ikke bruge “Valg” tasten. Tryk blot på opkaldstasten, så kommer tastaturet frem og du kan taste dér.

 30. Har lige købt den og er super lykkelig for den. Dog har jeg problemer med at synkronisere outlook (kalender og opgaver)via ovi til telefonen. What to do?

 31. Hej.
  Jeg overvejer kraftigt at købe N8. Men er i tvivl om jeg skal vente til efter februar? Hvor den nye opdatering kommer eller om jeg sagtens kan købe den nu.

 32. Hej alle,

  jeg skal bruge en telefon, der kan optage telefonsamtaler og kan fungere som diktafon. Kan N8 det? Og hvordan får jeg det overført til computeren? Jeg kunne også godt tænke mig at den kan gemme mine interviews som mp3. Kan N8 det og hvordan?

 33. til thomas;

  jeg har få’et skype på min mobil fik det af en kammerat… (han gik vist ind på skype’s homepage) men dog kan jeg huske brugernavn / password og stadig kan jeg ikke logge mig på… (kan det skyldes at jeg er logget på min com.?) hvis så, så syns jeg skype skal gøre noget ved det efter som evt med facebook der kan jeg være på begge steder samtigdig med og syns det sejt…

  mvh.. anders

 34. Super fed telefon, men har haft problemer med at den ikke rigtige vil gå ind i programmer. Andre steder virker det fint.Den genstarter også engang imellem af sig selv og kameraet skriver engang imellem at man skal genstarte telefonen.Kan også være langsom og fryse. Har afleveret telefonen til forhandleren og fik et sms om at den skulle være klar til afhentning så nu må vi se.

  1. Hej Finn,

   Super at du kan li’ den (du er langt fra den eneste ;)) Hvad synes du om kameraet? N8’eren er jo lidt kendt for det store 12 megapixel kamera…

 35. Jeg har en N8 og har lige fået den opdat. dvs. efter genstart er den ikke kommet længere end: ” OVI Hej osv lad os komme i gang. Dette har nu i 2 dage stået på. Den er genstart et utal af gange og det samme sker igen og igen. Jeg må slukke efter at den har ligget et par timer med samme skærm på som omtalt. Jeg er godt nok ret så sur over dette. Er der her en eller flere som kender løsningen på dette problem.
  Venlig hilsen Knud Erik

 36. KØB ALDRIG en N8
  Jeg har så godt som altid haft Nokia telefoner. Men
  N8 er nok den ringeste telefon jeg nogen sinde har haft. Den er til daglig irritation for mig. Den er langsom, kan 100 ting men ingen af dem virker stabilt.
  Og hvis man er bare 5 km fra en sender, kan den ikke forbinde til mobilnettet. Den går ned, og nægter at afsende SMS beskeder. Alt i alt. hvis jeg var ingeniør hos Nokia, ville jeg være FLOV over at have lanceret denne telefon før den var færdig. Kan absolut IKKE anbefales.
  Det eneste positive jeg kan sige er at kameraet er fedt og navigationen OK.
  Men resten er CRAP

  1. Hej Henrik,
   Det var da noget af en smøre. Jeg har ikke før hørt om de problemer du nævner — kan det være det blot er din model der er noget galt med?
   Den skal naturligvis virker med mere end 5 km afstand til nærmeste sender. Den skal naturligvis ikke gå ned, og SMS bør selvfølgelig også virke.

   Har du prøvet at henvende dig til forhandleren med de ting du nævner?

 37. Er der i mss indbakke udbakked samt sendt udkast samt mine mapper til at gemme ting.
  Samt kan man nemt gå fra indbakke besked til vidre send.
  Samt nem slet i skralde spand.
  Samt nem at over före billed video til mms besked.
  MVH. CLY

 38. når jeg skal aflytte min telefonsvare,og skal trykke 2 for at slette,kan jeg ikke få tastaturet frem.hvad skal jeg gøre ???

 39. Hej jeg har opdateret min N8 og nu kan jeg ikke sende mms’er har prøvet næsten alt borset fra at reformater den håber der er nogen som kan hjælpe 🙂

Skriv et svar