Trillian på vej til Android

Trillian

For dem som ikke kender Trillian, så er en af de ældste multi-chat klienter på markedet der er i stand til at forbinde dig til mange chat services på en gang, f.eks. MSN Messenger, ICQ, AIM, Google Talk, Facebook Chat og mange flere.

Trillian er også kendt for at være tilgængelig på en bred vifte af forskellige platforme, bl.a. Windows, Mac, iPhone, Blackberry, og derfor har brugere nærmest tigget udvikleren af klienten om at designe en Android version, og den ser nu ud til at være på vej.

Klienten vil fungere som chat-central over en lang række chatnetværk, og vil bl.a. understøtte synkronisering af kontakter, statusopdateringer, kontoer, tillade sortering og gruppering af kontakter på tværs af alle netværk, understøtte androids notifikationssystem. Udviklerne har designet appen til at virke til Android-versioner helt tilbage til 1.6, så også ældre smartphones kan drage fordel af denne op. Udviklerne har derudover lovet at brugergrænsefladen er specielt designet til Android, og derfor ikke bare er en kopi af deres iPhone version.

Applikationen skulle gerne nå beta-stadiet inden for nogle få uger, og derefter komme på markedet kort efter. Det skal bemærkes at iPhone-versionen af Trillian koster 30 kr. så det bør ikke forventes at Android-versionen bliver gratis.

Kilde: AndroidCentral (indeholder også billeder af programmet)

Skriv et svar