Android Market passerer 10 mia. downloads

Statistics

Selvom det er næsten et år efter at Apple opnåede samme milepæl, må man alligevel sige at Android har klaret det flot til sammenligning, da det allerede nu stille og roligt er ved at lykkedes dem at indhente Apple. Android Store kan nemlig her i starten af december fejre at butikken nu har opnået en milliard app-downloads til Android.

Dette er en kraftig fremgang på et område hvor Android traditionelt har haft problemer, men hvor de omsider har fået vind i sejlene. For 6 måneder siden var tallet nemlig kun oppe på 6 mia. downloads, men den massive succes Android har haft efter at flere og flere producenter har taget systemet til sig og tablet-salget også er kommet i gang er rleativt omfattende. Til sammenligning tog det firmaet 21 måneder før de nåede deres første milliard downloads, og analyser fra firmaet Ovum antyder at der næste år på verdensplan vil blive downloadet 18 mia. applikationer verden over, hvilket er en betratelig mængde når man tænker på at der i 2010 “kun” blev downloadet 7.4 mia. og at 2011 forventes at slutte af på 8.4 mia.

Ovenstående tal tæller ikke andre AppStores som f.eks. Amazons med, eller apps som bliver installeret direkte fra en computer frem for downloadet på en enhed, men Apple tæller samtidigt heller ikke downloads fra Cydia til jailbreakede telefoner med.

Blandt de mere populære apps finder man bl.a. det populære Swiftkey X keyboard, Minecraft – Pocket Edition samt en del andre populære spil og applikationer.

Kilde: Google

Skriv et svar