5 must-have apps til Samsung Galaxy S

Top 5

Det er ikke unormalt for forskellige mobilsites, eller endda almindelige forbrugere, at lave top-X lister over apps som de mener er “must have”, praktiske, eller som bare ikke kan undvære.

Mobilsiden CareAce har valgt at at anbefale 5 applikationer til Samsung Galaxy S som de mener er ekstremt praktiske. De har i listen undgået at anbefale almindelige apps de fleste mennesker vil have (FaceBook, Vejrudsigten osv.)

  1. Advanced Task Killer – En applikation der gør det muligt at få en liste over åbne programmer, og lukke dem ned efter behov. Selv om Galaxy S har 512 MB RAM, kan det altid være nyttigt at frigive noget hvis du skal køre krævende applikationer.
  2. Kindle – Online bogbutik og boglæser, og en pendant til Apple’s iBooks.
  3. Pandora Internet Radio – En applikation der gør internet radio til en leg. Applikationen indeholder bl.a. widgets til at styre afspilningen på telefonens homescreen.
  4. IMDB Movies & TV – Applikation til at benytte den store film og TV database IMDB, bl.a. til at se filmtrailere, skuespillere og lign. Vi har tidligere dækket applikationen her på mobilterminalen.
  5. Google Goggles – Applikation udviklet af Google selv der muliggør Google-søgninger på baggrund af billeder taget med kameraet på din telefon. Applikationen forsøger at genkende tekst, kontaktinformationer/e-mails/telefonnumre, logoer, turistattraktioner og lign. uden at du skal indtaste noget.

Du kan læse mere på CareAce.net.

1 tanke om “5 must-have apps til Samsung Galaxy S”

Skriv et svar