HTC Desire C er nu annonceret

HTC’s oprindelige Desire var en af de mest populære mellemklassesmartphones på markedet, og med Desire S valgte HTC at bygge videre på successen. Nu er tiden kommet til næste telefon i familien, i dette tilfælde HTC Desire C.

Blandt nyhederne i Desire C finder man først og fremmest Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), så købere af telefonen er sikker på at have det nyeste system til deres telefon, som også kommer med version 4.0 af HTCs Sense-brugergrænseflade. Dog er det en stor skuffelse at man i 2012, selv for en discountsmartphone, skal spises af med svag hardware. En 600 Mhz Snapdragon S1 CPU er simpelthen bare ikke godt nok, specielt ikke i betragtning af at HTC Desire S havde en 1 Ghz processor. Vi tvivler stærkt på at Android 4.0 kan køre flydende på sådan en CPU. Omvendt har HTC dog inkluderet mere intern hukommelse end i Desire S, som nu er gået fra 1,1 til 4 GB. Sidst men ikke mindst kommer telefonen nu med Beats Audio.

Derudover har telefonen en 3,5″ HVGA skærm, et 5 megapixel kamera og kommer i to modeller, både med og uden NFC. Ligesom One-serien har HTC valgt at inkludere 25 GB Dropbox-plads for købere af telefonen i to år, så man nemt kan gemme filer og medier på nettet hvis man skulle løbe tør for plads på selve telefonen

Desværre har telefonen endnu en stor svaghed: batteriet er på små 1230 mAh, hvilket desværre er meget skidt for en telefon i den prisklasse, der med en langsom processor typisk kan brænde relativt hurtigt igennem en fuld opladning. Til sammenligning har undertegnede selv haft en HTC Wildfire S, som har samme batteristørrelse, samme processor og mindre skærm, og dette batteri kunne knapt nok holde en hel arbejdsdag. Sørgeligt.

Telefonen kan erhverves i rød, hvid og sort, og bliver allerede lanceret her i Maj i udlandet, mens vi i Danmark må vente et par måneder endnu før vi ser telefonen i danske butikker.

Skriv et svar