Sony Xperia Tablet Z – Quad-core tablet med fuld HD

Sony har netop annonceret deres nyeste tablet i Japan, Xperia Tablet Z, som skal styrke Sonys lineup inde for tabletmarkedet.

Der er tale om en 10.1″ tablet med en 1920 x 1080 fuld HD skærm,  en Qualcomm APQ8064 1,5 Ghz quad-core processor, Android 4.1 Jelly Bean, 2 GB RAM, 32 GB intern hukommelse medet dertilhørende microSD slot samt et 8,1 megapixel kamera med Sonys Exmor R sensor. Enheden kommer også med NFC og en 4G radio, og kan derfor levere høje internethastigheder selv når man er på farten. Sony har også givet Tablet Z deres S-Force virtuelle surround sound system. Vi har endnu ikke haft mulighed for at teste en enhed med dette system, men vi har været meget imponerede over lydkvaliteten i mange andre tablets, så vi antager at Sony leverer en god lydoplevelse.

Den måske mest imponerende feature ved denne tablet er at Sony har formået at pakke alle disse ting ned i en enhed på kun 6,9 mm og 495 gram. Det gør den både til verdens tyndeste og letteste 10″ tablet. Batteriet er på 6.000 mAh, hvilket er en tand i underkanten for en tablet med denne skærmstørrelse, men vi krydser fingre for at Sony formår at optimere enheden til at holde så længe som muligt. Sidst men ikke mindst lover Sony at deres nye tablet er både vandtæt og støvfri – vi vil dog ikke anbefale at tage sin Xperia med under bruseren for at teste det.

Hvornår Xperia Tablet Z kommer til Danmark vides endnu ikke.

Xperia Tablet Z

Skriv et svar