Facebook til Android og WP8 får endelig hastighedsforbedringer

Tidligere på året skrev Facebooks applikationsudviklere iOS-versionen af Facebook helt om fra bunden for at forbedre hastigheden i applikationen. Hvor applikationen før benyttede HTML5 for at repræsentere indholdet på skærmen, så valgte Facebook her at bruge et direkte programmeringssprog som gør at programmet kan afvikles meget hurtigere.

Nu er samme tur så kommet til både Android og Windows Phone 8. Android fik sin opdatering torsdag d. 13. december sidste uge, og i går har Windows Phone 8 så også fået sin opdatering.

Det er bl.a. tale om at tidslinjen – både din egen, andres, samt nyhedsstrømmen/oversigten – er blevet markant hurtigere. Derudover er interaktionen mellem billeder og tidslinje blevet markant forbedret, hvor det nu er meget hurtigere at scrolle igennem billeder på tidslinjen, samt at man hurtigere og nemmere kan komme til at kommentere billeder. Applikationen er også blevet optimeret på andre fronter, så bl.a. meddelelser, notifikationer og lign. loader en del hurtigere end normalt. Kun albumvisninger fungerer stadigvæk relativt langsomt.

Windows Phone 8 er som nævnt også blevet opdateret med mange af de samme features, men det er ikke det eneste. Facebook har også sørget for at applikationen langt nemmere tilpasser sig forskellige skærmstørrelser af Windows Phone 8.

Opdateringerne til begge applikationer kan downloades gratis på hhv. Googles Play Store og Windows Phone Store. iOS versionen af Facebook har desuden også fået en opdatering i fredags med smårettelser samt nyt layout til tidslinien.

Skriv et svar