Udvid batteriet på din iPhone/Galaxy S

iPhone 4 Extended Battery Hard Case

Smartphones som iPhone og Samsung Galaxy S er populære, men har i forhold til tidligere mobiltelefoner problemer med batterilevetiden. Pga. de store skærme der skal belyses, den kraftige hardware i telefonerne, udvidet netværksfunktionalitet (BlueTooth, Wi-Fi, 3G) samt at disse telefoner ofte bruges mere, bl.a. til spil, gå på nettet osv. så holder deres batteri i kortere tid. Det er ikke et ukendt fænomen at telefoner som iPhone skal lades op efter en dags brug.

Udstyr til smartphones er dog også et populært marked, og her er firmaet Mili, samt Samsung selv, udviklet cases til deres telefoner der forlænger batterilevetiden.

Milis iPhone 4 Extended Battery Hard Case (billede) er en tyk case til iPhone 4 som lader iPhonens batteri op med sit eget batteri. Mili hævder at batterilevetiden for iPhone 4 fordobles med casen, som dog giver telefonen noget ekstra vægt. Casen læser samtidigt antennagateproblemet.

Samsung Galaxy S Power Pack EBB-U10 (billede) er et bud på samme produkt til den internationale version af Galaxy S (dog forventes det at de specielle versioner i USA der er bygget anderledes også får lign. produkter). Selvom Galaxy S batteriet kan udskiftes, er det alligevel dejligt ikke at skulle skifte batteriet mens man er ude.

2 tanker om “Udvid batteriet på din iPhone/Galaxy S”

  1. Hej, er det mulig at få sådan en Power Pack EBB-U10 til samsung galaxy s her hjemme i DK? jeg har prøvet at google lidt men det er ikke lykkes, at finde noget.

Skriv et svar