Test: iPhone 4 har store problemer

Ifølge en ny test foretaget af Fyens Stiftstidende, så har Apples nyeste skud på stammens, deres iPhone 4, store problemer – også i Danmark.

Fyens Stiftstidende valgte en iPhone 4 med teleselskabet 3. De startede med at lægge telefonen på et bord, hvorefter de testede forbindelsen, hvilket indenfor kategorien data gav en download-forbindelse på 4268 kbps med en ping på 288, hvilket må siges at være et pænt resultat.

Efterfølgende tog de telefonen op i hånden, hvorefter de så signalet forsvinde stille og roligt, hvor det må antages, at de har dækket for det følsomme punkt på iPhonens antenne. Ved denne test opnåede de kun 2033 kbps og en ping helt oppe på 2468 ms, og til sidst melder telefonen om ingen tjeneste.

Avisen vurderer, at det meget omtalte dødsgreb automatisk bliver brugt, uanset om man bruger højre eller venstre hånd, da man automatisk får fat på det lille følsomme område.

Det var ikke lykkedes avisen at opnå samme resultater med andre telefoner, som fx HTC, Nokia, Sony Ericsson og den gamle 3GS.

Kilde: Fyens Stiftstidende

2 tanker om “Test: iPhone 4 har store problemer”

  1. Nu må i gerne kalde mig fanboy,
    men jeg har haft min iphone siden release datoen, og det første der faldt mig ind var selvf. at tjekke det såkaldte “dødemansgreb” jeg er hos telenor, og da jeg udførte testen faldt mit signal stort set ikke, den gik fra 4 streger til 3, måske er det bare fordi det er fyn testen er lavet på at det gik galt?
    jeg bor i Silkeborg, så testen er lavet her.

    1. Hej Nils,
      Ja, det kan godt være der er forskel på fra landsdel til landsdel. Spændende at høre du ikke har mærket til problemer. Tak for beskeden

Skriv et svar