Steve Jobs lover MobileMe forbedringer i 2011

Steve Jobs er efterhånden kendt for kort og kontant at svare brugere der skriver til ham med spørgmål tilbage, uden at give nogen reelle detaljer omkring hvad han har planlagt, og det har han så gjort igen, denne omgang handlende MobileMe fra Apple.

MobileMe der tilbyder GPS-lokalisering af din iPhone, synkronisering af e-mails, fotos, kalender osv. har efterhånden fået en del kritik fra brugere der ikke mener det fungerer ordentligt. Udover prisen på $99 om året, som mange mener er for højt, så bliver GPS lokaliseringen gratis for iPad/iPhone 4 ejere, hvilket udover tekniske problemer med servicen efterhånden har gjort det svært at retfærdiggøre investeringen. En frustreret bruger har derfor valgt at skrive en mail til Steve Jobs omkring MobileMe som han sluttede af med “please tell me it will get better, and soon?”

“Yes, it will get a lot better in 2011.

Sent from my iPhone”

Det vides ikke om Jobs taler om ny funktionalitet, eller om det nuværende MobileMe bare bliver forbedret, men mon ikke det muligvis kommer til at ske omkring samtidigt med iOS 5 som (forhåbentlig) kommer til sommer?

Kilde: MacRumors

Skriv et svar