Sony Ericsson præsenterer LiveView

Af alle mærkelige gadgets vi længe har set til telefoner, så må vi fra Mobilterminalens side nok indrømme at dette endnu er en af de mest mærkelige.

LiveView fra Sony Ericsson er en lille 1,3″ touchskærm der mest af alt minder om den nye generation af iPod Nano. I modsætning til iPod Nano er LiveView dog ikke en MP3-afspiller, men derimod en slags fjernbetjening til din telefon så du slipper for at trække den op af lommen.

LiveView vil være forbundet med din Sony Ericsson Android-telefon via. BlueTooth, og ideen er at den lille gadget skal kunne kommunikere med din telefon så du nemt kan se om du har fået SMS’er, facebookopdateringer, eller evt. skifte musiknummer uden at skulle røre ved selve telefonen. Du kan læse dine SMS-beskeder på den, se twitter, RSS feeds osv.

LiveView kan sidde som et armbåndsur eller den kan sættes fast i tøjet. Hvor stor en succes denne gadget vil blive er endnu uvist, men du kan se den præsenteret af Marcus Hansson der arbejder for Sony Ericsson i denne video.

Skriv et svar