Skype afskærer Nimbuzz fra deres service

For dem som ikke kender Nimbuzz er det en chat- og kontakttjeneste der forener alle dine kontaktpersoner fra flere forskellige netværk, deriblandt Facebook Chat, MSN, Skype, ICQ, AIM og flere andre, primært henvendt til mobiltelefoner. De har bl.a. applikationer på Appstore og til Android.

Skype har nu meldt ud at de ikke ønsker at Nimbuzz har adgang til deres tjeneste, og har derfor skåret af Nimbuzz af fra deres netværk, samt at Skype har bedt Nimbuzz fjerne alt support fra deres applikationer fra 31. oktober.

Tobias Kemper fra Nimbuzz udtaler at han er skuffet over Skypes beslutning, og tilføjer at Skype kunne have haft stort udbytte af at lade Nimbuzz-brugere benytte Skype gennem deres egen software, specielt fordi Nimbuzz havde integreret Skypeout i deres applikationer, der er Skypes primære betalingsservice.

Nimbuzz er blevet downloadet over 150 mio. gange og har i sin levetid genereret 3,65 mia. opkaldsminutter gennem sin software, minutter some Skype bl.a. har tjent penge på foreløbigt.

Kilde: The Inquirer

Skriv et svar