Samsung annoncerer fire nye Android-telefoner – Se billederne her

Når Mobile World Congress starter i midten af februar vil der komme en stor mængde omtale for alle mobilmærker, så meget at de nye produkter fra de forskellige firmaer muligvis bliver oversvømmet i konkurrence om rampelyset.

Samsung har for at undgå dette valgt at annoncere fire nye Android-telefoner i helt god tid, også selvom de på nuværende tidspunkt har været sparsomme med informationerne om telefonerne

Første telefon er Galaxy Ace, en 3,5″ 480 x 320 discount-version af Galaxy S. Telefonen kommer med en 800 Mhz processor. 3 Mobil i England har haft fat i Ace, og har givet et videopreview du kan se i bunden af nyheden. Telefonen kører Android 2.2, og har bl.a. LED, GPS og andre ting. Telefonen går også under navnet S5830.

Samsung Galaxy Ace

Næste telefon er Galaxy Fit, med en 3,31″ QVGA skærm på 320 x 240 pixel, en 600 Mhz processor og 5 megapixel kamera.

Samsung Fit

Som nr. 3 har vi Samsung Gio, med en 3,2″ HVGA skærm på 480 x 320. “Gio” er italiensk for “juvel”, og ifølge Samsung har den fået navnet fordi den afspejler designperfektion.

Samsung Gio

Og sidstmen ikke mindst har vi den mindste telefon, som sjovt nok også kommer til at hedde Samsung Mini. Med en 3,14″ QVGA skærm på 320 x 240 pixels og en 600 Mhz processor.

Samsung Mini

Alle fire telefoner kommer i første omgang ud i Rusland, og først senere vil de komme til andre lande. Samsung Fit kommer allerede til næste måned, og de andre er nok heller ikke langt efter.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sJu-NAPeBnQ

Skriv et svar