Salg af HTC produkter mere end fordobledet i maj til 7,4 mia. kr.

Gode nyheder for den Taiwanesiske mobilgigant! HTCs salg af smartphones og andre mobiler mere end fordobledes i maj måned i forhold til sidste år. Dette er primært pga. de utroligt populærer Android mobiler og det kæmpe indpas Android har vundet på markedet de sidste par år. Dette specielt på bekostning af iOS, Symbian og Windows Phone (tidligere Windows Mobile).

HTCs salg fra sidste år i samme måned nåede 3,45 mia. kr. Sammenlagt for i år har HTC formået at sælge for rundt regnet 33,9 mia. kr., hvilket ligeledes er over dobbelt så meget som sidste år på denne tid, dvs. de første fem måneder af 2010.

Det har imidlertid ikke været muligt at få en kommentar fra telefonproducenten. Det forventes dog at man får en længere redegørelse for det flotte resultat sidst i juli måned, hvor selskabet aflægger rapport fra 2. kvartal, ganske som det har gjort de forrige år.

Virksomheden producerer primært mobiler som kører på det vanvittig populære Google Android styresystem, men selskabet beskæftiger sig ligeledes med Brew (som vi kender fra HTC Smart) og Windows telefoner (fx kendt fra HTC HD2). Meget af succeen kan påskrives det store sortiment, som blandt andet dækker en bred vifte af smartphones (både high- og low-end) og tablets. I modsætning til hovedkonkurrenten Apple, og deres iPhone og iPad, lancerer HTC løbende nye produkter.

Selv med den voksende konkurrence fra andre Android-producenter som Motorola (mest kendt i udlandet – specifikt USA) og Samsung, har dette ikke mindsket salget af HTC produkter.

Det bliver spændende at se de endelige tal fra 2. kvartal.

Skriv et svar