Nye mobiler fra HTC d. 3. november – HTC Vigor og Rezound

Firmaer kaster mobiltelefoner til venstre og højre for tiden, allesammen med den nyeste hardware, i mindre størrelse eller med andre elementer der skal sælge netop deres telefon i stedet for at kunderne løber hen til konkurrenterne.

Det er et stykke tid siden vi har hørt noget fra HTC, som ellers er en af de producenter der laver flest mobiltelefoner, men firmaet inviterer nu officielt til konference d. 3. november, dvs. 8. dage fra nu, hvor de vil fremvise deres ‘nyeste innovationer’.

HTC INVITES YOU to experience our latest innovations.” – Invitationen

Udover dette er der et beats-logo på selve invitationen, hvilket kunne antyde at en af de telefoner der skal fremvises er HTC Rezound, en af HTC’s nyeste monstertelefoner, der (som navnet antyder) har fokus på lydoplevelsen. Telefonen forventes ikke bare at blive lanceret i USA i næste måned, måske så tidligt som d. 10. november via. Verizon, men den forventes at have en imponerende samling Hardware, hvilket inkluderer en 1.5 Ghz dual-core processor, en 4.3″ 720p skærm og et 8 megapixel kamera på bagsiden (hvilket er standard efterhånden) samt et 2 megapixel kamera på fronten (hvilket er imponerende). Det forventes med andre ord at blive en af de tunge drenge i linien. En anden telefon der muligvis også vil blive introduceret er HTC Vigor, der kommer med nogenlunde de samme specifikationer, hvilket betyder at den muligvis bare er en anderledes version af Rezound uden den forbedrede lydoplevelse. Desværre kommer Vigor kun med Android Gingerbread, hvilket betyder at kunder nok bør se sig om efter en Android 4.0 telefon i stedet.

Det er ikke første gang at HTC laver telefoner med fokus på lydoplevelsen. HTC 7 Mozart, som var en af HTC’s telefoner med Windows Phone 7, er endnu et eksempel, og Samsung har også været på banen med telefoner der har et forbedret lydsystem.

HTC Vigor - Leakede billeder

Skriv et svar