Nokia lancerer deres første Windows Phone 7 mobiler

Nyheden vi alle har ventet på ser endelig ud til at blive en realitet, i hvert fald for andre europæer. Amerikanske fans ser også ud til at må holde vejret lidt endnu, for hvis man skal tro flere rygter der er poppet frem på nettet de seneste par dage, har vicedirektøren for Nokia Europe udmeldt, at flere udvalgte lande i Europa allerede i år vil få de nye Nokia-mobiler, udstyret med Microsofts Windows Phone 7, at se. Landende der er tale om, skulle være Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Spanien og Storbritannien.

Man har prøvet at få bekræftelse fra Nokia, men talskvinden, Anna Martin, har imidlertid afvist at kommentere på rygterne, som angiveligt skulle være fremsat af vicedirektøren.

Hvis man skal tro rygterne, vil det betyde at de amerikanske forbrugere, i denne omgang, ikke vil være de første til at få hænderne i lækkerierne fra det nye samarbejde mellem Nokia og Microsoft, som det normalt forholder sig. USA er ofte det første land nye smartphones og lignende elektronik bliver lanceret, men i dette tilfælde kan man argumentere for logikken i planen, idet Nokia har væsentlig større markedsandele i Europa end på det amerikanske marked, hvor specielt HTC og Apple står stærkt. Det betyder dog desuden at Finland heller ikke vil få de nye mobiler at se lige med det samme, hvilket måske godt kan forekomme en smule underligt.

Uanset hvor den nye serie bliver lanceret først, vil der uden tvivl foreligge diverse reviews og anmeldelser inden for kort tid efter frigivelsen. Så snart mobilerne kommer til Danmark vil de blive lagt ind på siden her.

1 tanke om “Nokia lancerer deres første Windows Phone 7 mobiler”

  1. Glæder mig så meget. Windows phone 7 (7.5 mango) ser virkelig lækkert ud. Glæder mig til Nokia lancerer en WP7 smartphone i DK.:-)

Skriv et svar