Nokia fremviser nye kamerafunktioner i Lumia 900 [Video]

Mens Lumia 800 samt de små mindre brødre har indtaget Danmark her for nyligt, så er Nokias Lumia 900 telefon s0m på nuværende tidspunkt er selskabets flagskib endnu ikke officielt landet i landet. Men det forhindrer dog ikke Nokia i at opdatere telefonen for dem som allerede har en.

Dette vil ske via. Windows Marketplace, hvor Nokia inden længe vil tilbyde en ny applikation ved navn “Camera Extension”, som vil give Lumia 900 fire nye features til kameraet.

Først er der gruppefotofunktionen, der er beregnet til at tage gruppebilleder. Denne funktion tager 5 billeder over 5 sekunder, skærer hovederne ud, og lader dig derefter indsætte hovederne fra de fem billeder efter hvad du synes ser bedst (eller underligst!) ud. Denne funktion er bl.a. tidligere set på visse BlackBerry-telefoner, og giver dig derved muligheden for at rette op på dårlige gruppefotografier.

De tre sidste funktioner er hhv. burst, timer og panorama. Burst-funktionen lader kameraet tage mange hurtige billeder efter hinanden så du kan udvælge det bedste, hvilket ofte er brugbart hvis du skal fotografere objekter der bevæger sig hurtigt. Timer lader dig tage et billede med dig selv på af telefonen ved at vente et bestemt tidsrum før billedet tages. I dette tilfælde får du 10 sekunder fra der trykkes på aftrækkeren til billedet tages.

Sidst men ikke mindst tillader panorama lader dig tage billeder i bredformat ved at lade dig tage flere billeder og sammensætte dem til et bredt billede. Denne funktion tillader desværre kun sammensætning af tre billeder, hvilket er skuffende, især i betragtning af hvor meget bedre panoramafunktionen på telefoner som Galaxy Nexus virker.

Applikationen burde være på Windows Phone Marketplace inden længe. Indtil da kan du se tests af gruppefoto- og panoramafunktionen herunder.

Kilde: Engadget

[Gruppefotofunktionen]

httpvh://www.youtube.com/watch?v=JNv-BpMDAi0

[Panoramafunktionen]

httpvh://www.youtube.com/watch?v=RupEbiefeYk

1 tanke om “Nokia fremviser nye kamerafunktioner i Lumia 900 [Video]”

  1. Kan ikke vente til Lumia 900, som ligner en forbedring af 800’eren. Nu hører jeg også blandt dem som er mindre begejstret for SGIII’eren fra Samsung

Skriv et svar