Motorola Xoom kan købes fra 17. februar i udlandet

kan det endelig være at Apple og deres iPad skal begynde at ryste i bukserne, for det er nu blevet bekræftet at Motorola’s nye tablet med dual-core CPU lander hos Best Buy i USA d. 17. februar til en pris på $699.

Tablet-PC’en er den første Android 3.0 Honeycomb tablet der kommer på markedet, og lækker er den! Android 3.0 er bl.a. specieltdesignet til tablets, hvor tidligere android-tablets (eller endda netbooks) har fået stor kritik for ikke at være ordentligt designede produkter, fordi at tidligere versioner af Android ikke har været klar til at tage skridtet fra mobiltelefon til tablet.

Xoom kommer med en 10,1″ skærm på 1280 x 800, en dual-core CPU med super ydelse fra Nvidia (deres efterhånden meget omtalte Tegra 2 platform) der kan afspille op til 1080p video, et 5 megapixel kamera med 720p videooptagelse, 32 GB intern hukommelse, 4G understøttelse via. senere opdatering samt et godt batteri der giver op til 10 timers video.

Desværre er tablet-PC’en i første omgang CDMA baseret, hvilket betyder at du ikke kan importere den og bruge den med 3G netværket i Danmark, så hvis du vil hente en hjem fra udlandet må du klare dig med Wi-Fi.

Sidst men ikke mindst vil det specieltdesignede UI i Xoom byde på en 3D hjemmeskærm inspireret af computerprogrammet Bumptop som Google opkøbte i foråret 2010 (se eksempel fra PC-programmet her).

Se videopræsentationen af Xoom herunder.

httpv://www.youtube.com/watch?v=umnyg337E2I

Skriv et svar