Motorola bekræfter to nye Xoom 2 tablets – Se Billederne her

Der er gang i den i tablet-verdenen, og selvom iPad 2 på nuværende tidspunkt har føringen, så har Android tablets efter at Android 3.0 Honeycomb blev udgivet været i stand til at følge godt med for brugere med lidt andre behov.

Motorola der med deres Xoom-tablet stod for at bringe Android 3.0 ud til forbrugerne har nu meldt ud at Xoom 2 også er på vej, og i hele to udgaver. En på 8.2″ og en på 10.1″.

“Tablets er hurtigt blevet et nødvendigt værktøj for at forblive forbundet med omverdenen, og få lavet arbejde eller have sjov mens man er på farten. Vi er meget spændte på at lade disse to nye tilføjelser til vores tabletudvalg – der bygger på den første Xooms succes – bidrage til en mere kraftig tabletoplevelse til det Europæiske marked.” – Victoria McManus, marketingschef hos Motorola Mobility

Begge tablets kommer med en 1.2 Ghz processor (sandsynligvis dual-core), 1 GB RAM, 16 GB Intern hukommelse, 5 megapixel bagkamera og 1.3 megapixel frontkamera.

Udover at den interne hukommelse desværre er lidt af en skuffelse, så er en endnu større skuffelse at det er Android 3.2, dvs. nyeste version af Honeycomb, der vil køre oplevelsen, og ikke Android 4.0. Det er dog selvfølgelig at forvente da Motorola siger at begge tablets allerede vil udkomme i midten af november. Dog er der altid mulighed for en senere opdatering, og da Google overtager Motorola Mobility i den nærmeste fremtid, så er det forhåbentlig da også en garanti for at det sker. Motorola har bekræftet at begge tablets kun vil være 8.8 mm tynde hvilket ikke kun 33% tyndere end sin forgænger på 12.9mm, det er samme tykkelse som iPad 2. Desværre ved vi ikke noget om hvor meget det er lykkedes Motorola at nedbringe vægten, hvilket også ville være en meget interessant ting at vide.

Priserne i Danmark er endnu ukendte, men Xoom 2 er bekræftet i England til at komme til priser på omkring 3.100 kr. til 3.350 kr. respektivt for 8.2″ og 10.1″ modellen.

Skriv et svar