Microsoft vil muligvis lade Windows Phone 7 komme med auto-jailbreak i fremtiden

For en uges tid siden dukkede der et værktøj op ved navn ChevronWP7, hvis formål var at jailbreake Windows Phone 7 telefoner og tillade “sideloading” af applikationer så de kan køres uden om Microsofts distributionskanaler.

Udviklerne har nu besluttet foreløbigt at stoppe alt udvikling på jailbreaking værktøjet. Beslutningen blev taget efter at Brandon Watson fra Microsoft, der er “Director of Developer Experience for Windows Phone 7” kontaktede holdet for at diskutere deres værktøj.

Der var dog ikke tale om en ondsindet diskussion med trusler om erstatningskrav og retsag. Brandon W. ønskede derimod bare at diskutere holdets værktøj, samt at der blev diskuteret fremtidige muligheder for at udviklere og brugere muligvis i fremtiden ville kunne benytte Windows Phone 7 uden at skulle gøre brug af sådan et værktøj. Holdet valgte derfor at stoppe ChevronWP7 foreløbigt, samt at de er blevet enige med Brandon Watson om fortsat at snakke sammen omkring hvordan hjemmebryggede applikationer muligvis vil kunne køres på Windows Phone 7 i fremtiden.

Holdet har i forbindelse med deres snak med Brandon valgt at udgive en ringetoneapplikation der gør det muligt at installere op til 5 selvvalgte ringetoner på din WP7 model som en demonstration af hvordan en hjemebrygget applikation kan fungere. Har du en WP7 telefon kan du downloade applikationen her.

Skriv et svar