Microsoft udgiver værktøj til at konvertere iOS applikationer til WP7

Et af de punkter hvor Microsoft halter gigantisk efter rivalerne hos Google og Apple når det kommer til smartphonemarkedet er antallet af tilgængelige applikationer. Både Apples AppStore og Android Market er mile foran med antallet af applikationer til de mobile enheder.

Microsoft vil dog ikke lade dette stå ved, og har derfor tænkt sig at accelerere udviklingen af applikationer til Windows Phone 7. Deres nyeste træk har derfor været at udgive deres nye WP7 API Mapping Tool.

Dette værktøj skal gøre det nemmere at konvertere applikationer fra iOS til Windows Phone 7, bl.a. ved at gøre det muligt for udviklerne bedre at kunne forbinde API kald i iOS applikationer til ækvivalente funktioner i Windows Phone 7. Dette oversættelsesværktøj vil desuden have kodeeksempler og lign. vedhæftet for at gøre arbejdet så forståeligt og nemt som muligt.

Dette betyder at der i fremtiden forhåbentligt vil være flere udviklere der konverterer deres applikationer til flere platforme. Om Microsoft har planlagt at gøre noget lign. med Android-applikationer er uvist, men usandsynligt.

Skriv et svar