LG Optimus U1: LG’s første Android 4.0 Smartphone lækket med billeder

En anonym kilde har netop offentliggjort et billede til GSMArena af hvad der angiveligt skulle være LG’s første Android 4.0 telefon. Med navnet LG Optimus U1 vil telefonen være den første fra LG der kører det nye Ice Cream Sandwich system.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at se om billedet er autentisk eller om det bare er en snedigt fabrikeret kopi, men at dømme ud fra telefonens design er det ret sandsynligt at det er en telefon som LG kunne finde på at producere, specielt hvis den skal være henvendt til det koreanske marked. LG ejer desuden et telefirma i Korea der for nyligt fik ændret navn til U+, så U1 lyder også som et sandsynligt navn til telefonen. Telefonen skule angiveligt komme engang i 2012, så det varer derfor nok et stykke tid før vi får rygterne bekræftet.

LG har for nyligt været under kraftig kritik for at have meldt ud at kunder til deres Optimus 2X smartphone, som var den første dual-core telefon i verden, ikke skulle forvente at få opdateret telefonen til Ice Cream Sandwich, også selvom den kraftige hardware fint understøtter systemet. LG har senere valgt at trække den udtalelse tilbage, hvilket betyder at det nu er ukendt om Optimus 2X bliver opdateret og hvornår. Telefon har tidligere været kritiseret for at føles som beta-software med mange fejl, og er først ved at få Android 2.3 Gingerbread her til november, hvilket forståeligt har skuffet mange forbrugere da andre Android-producenter som HTC fint har formået at opdatere alle deres telefoner der kan køre systemet i god tid.

Opdatering: LG har bekræftet at Optimus 2X, samt andre LG smartphones vil modtage ICS-opdateringen. Der er endnu ikke angivet hvornår opdateringen kan forventes.

LG U1 fra flere sider - Tak til GSMArena

Skriv et svar