LG Optimus Pad 2 dukker op med nye billeder og lækkede specifikationer

Det går stærkt i tablet-verdenen, og selvom mange tablets har forsøgt at tage titlen som iPad killer, så er det de færreste af dem der sælger godt, og foreløbigt ser det ud til at det kun er Kindle Fire fra Amazon der har formået at give Apple konkurrence, dog henvendt til en helt anden kundegruppe.

Det er dog godt at se at de fleste konkurrenter ikke er blevet skræmt væk endnu. Og denne gang er det LG’s tur til at smide endnu en spiller på banen når det kommer til kraftige tablets, da der netop er blevet fremvist billeder og (mulige) specifikationer af deres nye LG Optimus Pad 2, efterfølgeren til den første Optimus Pad (også kendt som G-Slate i USA) der var en dual-core tablet og en af de første tablets til at implementere Android 3.0 Honeycomb, og LG ser nu ud til at være klar til anden omgang til at konkurrere med iPad 2 (og den kommende 3’er).

Og de rygtede specifikationer er da heller ikke just skuffende. Optimus Pad 2 (eller Optimus LTE som den nok kommer til at gå under visse steder i USA) forventes at blive relativt kraftig:

  • 1.5 Ghz dual-core Snapdragon CPU
  • 1 GB RAM
  • 8.9″ 1280 x 768 TFT skærm
  • LTE-antenne og chip til 4G understøttelse
  • 8 megapixel bagsidekamera, 1.3 megapixel forsidekamera

Det forventes desuden at Optimus Pad 2 vil få et dobbelt kamera til 3D-optagelser da forgængeren også havde denne feature, men det skal understreges at dette kun er en forventning. Der forlyder endnu intet omkring batterilevetid og operativsystem, men forvent ikke der er sket meget for førstenævnte. Mht. sidstenævnte kan man håbe på at den kommer med Android 4.0 ICS, men hvis ikke skal en opdatering nok være kommende.

Den oprindelige Optimus Pad blev frigivet tilbage i marts måned i år, så forvent at Optimus Pad 2 lander omkring samme tid i 2012.

Kilde: Phandroid

Optimus Pad 2 sammenlignet med Galaxy Tab

Vi mente desuden ikke vi kunne slippe væk med denne nyhed uden at fremvise Optimus Prime reklamen for den originale Optimus Pad!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=vch3zSZNzhI

Skriv et svar