Kritisk fejl i iOS 4.1 tillader dig at omgå telefonens pinkode

Efter at have prøvet en del gange med sin iPhone må skribenten her konstatere at jeg ikke kan få det til at fungere, men der forlyder nu ihvertfald rapporter flere steder fra nettet om at det på iOS 4.1 er muligt at omgå den adgangskode brugere frivilligt kan vælge at sætte på telefonen.

Tricket skulle være at man på iPhonen vælger “Nødopkald”, indtaster et tilfældigt telefonnummer og vælger “Opkald” og derefter trykker meget hurtigt på power-knappen. Andre end skribenten har angivetligt fået det til at virke, hvilket giver adgang til telefonens funktioner.

Fejlen skulle gerne være løst i iOS 4.2.

Opdatering: Sikkerhedshullet kan løses manuelt ved at bruge en avanceret adgangskode frem for den standard fire-cifrede PIN. Gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Lås med Kode -> Slå “Enkel Adgangskode” fra og vælg en stærkere kode med bogstaver udover tal.

2 tanker om “Kritisk fejl i iOS 4.1 tillader dig at omgå telefonens pinkode”

  1. Det er ikke korrekt at problemet løses ved at vælge en avanceret kode. Det er fuldstændig det samme. Ihvertfald på min iPhone 3GS med iOS 4.1.

  2. I øvrigt er det ikke “telefonens pinkode” der er tale om, men “telefonens adgangskode”. PIN-koden er relateret til SIM-kortet.

Skriv et svar