iPhone 5 lander sandsynligvis i løbet af Oktober

iPhone 4

Endnu har man ikke hørt meget fra Apple om den næste generations iPhone udover hvad de har afsløret af opdateringen til deres mobile styresystem, iOS 5, der på nuværende tidspunkt er ved at blive testet godt og grundigt igennem.

Men som altid er det sjældent at store firmaer kan holde store hemmeligheder gemt længe ad gangen, og flere kilder peger nu på at iPhone 5 lander i oktober, muligvis allerede først på måneden.

Det er hjemmesiden BoyGeniusReport, der tidligere er kendt for at have kilder i mobilmiljøet, der har fået fat dokumenter fra BestBuy kæden i USA der beskriver, at de forventer at få iPhone 5 hjem allerede første uge i oktober. Ikke nok med det, så kan de bekræfte at Sprint i USA også vil have CDMA-versionen af telefonen til salg lige fra starten. Telefonens design, givet at Apple endnu engang formåede i løbet af sommeren at efterlade en telefon på en bar, er allerede færdiggjort, og produktionen skulle ifølge kilderne allerede være i gang, men indtil iOS 5 er helt klar vil telefonen ikke komme til salg. Desværre er ovenstående kun informationer man nogenlunde kan stole på hvis man bor i USA. iPhone 5 vil sandsynligvis ikke kunne købes i Europa fra starten.

iPhone 5 er den første iPhone der ikke udkommer et år efter forgængeren, hvor tidligere iPhones altid har været sat til salg i sommerperioden. I Kina kan man allerede købe cases til telefonen som, hvis deres størrelser passer, afslører at telefonen er blever længere og bredere, men til gengæld tyndere, hvilket minder mere om designet på en iPod Touch. Mute-knappen skulle desuden også gerne være flyttet til den anden side.

Kilde: BGR

1 tanke om “iPhone 5 lander sandsynligvis i løbet af Oktober”

Skriv et svar