iPhone 4 signalproblemer løses med softwareopdatering

iPhone 4

iPhone 4 har som tidligere beskrevet signalproblemer når telefonen holdes på en særlig måde. Steve Jobs svar på denne udmelding var i første omgang at der ingen signalproblemer var, og at iPhone 4 købere ville få mere at vide i de kommende dage.

Det ser nu ud til at de såkaldte “signalproblemer” er ikke eksisterende, men derimod en softwarefejl når det er at antennen kortsluttes. Den måde telefoner viser signalstyrke på, ofte repræsenteret med såkaldte “bars”, beregnes på en særlig måde, og at problemet derfor ligger i iOS 4.0, bl.a. i hvordan telefonen vælger frekvenser. iPhone 4’s signalstyrke har i tests vist sig at være markant bedre end tidligere iPhone-modeller.

Apple vil nu rykke ud med en softwareopdatering til iPhone 4 der skulle ændre den måde signalstyrken beregnes på samt den måde telefonen vælger frekvenser. Dette skulle løse problemet med det såkaldte “Death Grip”, som grebet der fik signalstyrken til at falde er blevet døbt. Opdateringen skulle komme om senest et par uger, og også være gældende for 3G og 3GS telefoner.

Kilde: AppleInsider

Skriv et svar