iPhone 4 fordobler sin hukommelse

Apple har altid holdt tæt omkring hardwarespecifikationerne på iPhone, og selv om der er under en måned til iPhone 4 frigives i USA har det indtil nu været ukendt hvor mange RAM og hvor stor processorkraft iPhone 4 ville udkomme med. Apple har traditionelt tilbageholdt disse informationer for at potentielle købere kan fokusere på telefonens generelle funktionalitet.

MacRumors.com har dog endelig bekræftet at iPhone 4 kommer med 512 MB RAM, the dobbelte af hvad iPhone 3GS og iPad præsterer, og firedobbelt af hvad den originale iPhone og 3G havde.

Årsagen til dette er understøttelsen af multitasking i 4. version af Apple’s iPhone operativsystem, som gør det muligt at have flere programmer/apps åbne på samme tid. Funktionalitet der længe har været tilgængelig på jailbreakede iPhones via. programmet Backgrounder, og har været kraftigt efterspurgt fra kunder som ikke ønsker at Jailbreake deres iPhone.

Multitasking vil kun være tilgængelig på iPhone 4, og ejere af 3GS eller ældre iPhones vil ikke få adgang til denne funktionalitet, også selvom de skulle vælge at opgradere til iOS 4.

Kilde: MacRumors

Skriv et svar