In-App Purchases lander omsider i Android Market

Et punkt hvor Android ofte har været bagud i forhold til AppStore er de tilgængelige betalingsmetoder på Android Market. Det er vigtigt for firmaer som Google og Apple at holde deres platform attraktiv for udviklere som derved kan skabe et stort udvalg af applikationer til hver platform. Google har på dette punkt konkurreret stærkt på meget bedre vilkår for udviklerne (f.eks. nupper de kun en mindre del af overskud fra salg osv.), men udviklernes muligheder har ofte været begrænsede fra et teknologisk synspunkt.

Nu kommer Google så altså langt om længe med deres forventede In-App Purchases der tillader køb af features inde i selve applikationer, f.eks. nye baner til et spil, eller bare generelt udvidet funktionalitet, samt sidst men ikke mindst virtuelle goder til f.eks. spil som FarmVille.

Systemet er på nuværende tidspunkt erklæret klar til at blive testet, og udviklere kan allerede lege med systemet på Android Market. Det bliver dog først senere i denne uge at systemet vil tillade udviklernes applikationer med In-App Purchases at blive offentliggjort.

Kilde: Android Developers Blog

Skriv et svar