HTC Desire HD hos Amazon UK

htc-desire-hd-bagfra

Først er den der, så er den væk.

Det har vist sig, at den engelske afdeling af internetgiganten Amazon (UK) har haft den længe ventede HTC Desire HD til salg. På trods af den var markeret som ”midlertidig udsolgt”, ændre det ikke på at mobilen var listet til salg, og dette blev der taget skærmbillede af:

HTC Desire HD Amazon

I og med den hurtigt blev fjernet igen, kunne det tyde meget på at der var tale om en fejl, men ikke desto mindre giver det i hvert fald en ca. pris at gå ud fra. Bemærk at prisen på billedet er i pund og for det engelske marked og betyder at det ikke nødvendigvis bliver prisen i Danmark.

Som tidligere nævnt, holder HTC pressemøde d. 15. september, hvor der er chance for mobilen bliver afsløret. HTC har dog andre jern i ilden i form af mobilmodeller, så baseret på det kan det i realiteten være flere forskellige, som f.eks. Vision.

Efter Desire HD (tidligere kendt under kodenavnet HTC Ace) blev fjernet fra Amazon siden, er den ikke dukket op igen. Det har heller ikke været muligt at få en dato på hvornår den (igen) bliver sat til salg. Vi må vente og se hvad HTC har til os d. 15. i næste måned.

Skriv et svar