HTC annoncerer Desire X – En gammel linie får et nyt pust

HTC har efter en årrække med dårlig omtale pga. middelmådige smartphones for nyligt valgt at satse stort og bygge HTC One serien, som på den store linie har fået stor ros fra anmelderne bortset fra One V som er den mindste i serien.

HTC har dog også deres andre serier, hvor Desire-serien har været en af de mere populære igennem HTC’s levetid, og koncernen ønsker derfor at fortsætte serien, og har den her gang valgt at gøre det ved at tage nogen af de gode ting fra One serien og give dem videre til Desire, hvilket i dag så giver os Desire X.

Der er tale om en 4″ telefon med en 800 x 480 Super LCD skærm og en 1 Ghz dual-core Snapdragon S4 CPU samt Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Det er med andre ord en telefon i mellemprisklassen med god ydelse og Sense 4.0 brugergrænsefladen fra HTC.

På indersiden finder man 4 GB intern lagring + et microSD kort for op til 32 GB mere, samt 768 MB RAM og HTC’s Beats Audio lydsystem som de fortsat indbygger i mange af deres telefoner.

Batteriet er et respektabelt 1650 mAh batteri, hvilket for en telefon med en 4″ skærm ligger på et rimeligt middelniveau. Spørgsmålet er dog om batteriet kan udskiftes, hvilket vi har haft svært ved at vurdere ud fra de billeder der er blevet offenliggjort. Ifølge HTC giver batteriet 10-20 timers taletid (afhængigt af om man er på 3G eller 2G-netværket) samt op til 34 dages standbytid.

Kameraet er på 5 megapixel (intet frontkamera), men som iPhone 4 og andre telefoner allerede har bevist, så kan 5 megapixels række langt med den rigtige teknologi bag kameraet. HTC har indbygget deres særlige billedchip ligesom i One-serien, og kameraet kommer med en SmartFlash blitz der automatisk indstillinger blitzens lysstyrke til objektivet der skal fotograferes.

Vi kan som udgangspunkt godt lide designet og glæder os til at have telefonen i hånden!

Kilde: HTC

Skriv et svar