Hopper Sony Ericsson med på Windows Phone bølgen?

Mens producenter som Samsung, HTC og LG alle udover deres Android-enheder også laver Windows Phone 7 telefoner, så er Sony Ericsson (snart Sony) en af de få der endnu ikke har designet en telefon med Microsofts nye styresystem, hvilket er relativt overraskende, da Sony Ericsson var en af de producenterder lavede flest Windows-telefoner under Microsofts tidligere Windows Mobile styresystem, bl.a. deres X1 telefon.

Dette ændrer sig dog måske snart. NokiaWP har modtaget to billeder fra en hemmelig kilde, som hævder at disse billeder stammer fra en Sony Ericsson enhed der kører systemet. Enheden har muligvis et QWERTY-tastatur ligesom X1, hvilket betyder at Sony Ericsson muligvis går efter samme stil som deres tidligere Windows-telefoner.

Ideen er faktisk ikke helt dårlig da en af Sony Ericssons største svagheder på Android er deres TimeScape-brugergrænseflade, der på ingen måde lever op til sine konkurrenters brugergrænseflader fra HTC og Samsung (eller den brugergrænseflade der er standard i Android på f.eks. Nexus-telefonerne). siden Windows Phone 7 telefoner ikke har dette problem er det et stort skridt fremad, især taget i betragtning af at Sony Ericsson har relativt gode standarder på hardwarefronten for smartphones, bl.a. imponerende kameraer og god batterilevetid.

Ideen ligger muligvis i at Sony allerede har et tæt samarbejde med Microsoft, og bl.a. har planlagt tablets der skal køre det kommende Windows 8 styresystem, samt at Sony selv producerer bærbare computere med Windows installeret. Windows Phone vil derfor fuldende cirklen.

Muligvis sidste gang du ser dette logo på Mobilterminalen!

Skriv et svar