Her er de Windows Phone 7 telefoner fra Nokia vi kender til

Windows Phone 7

Siden Microsoft og Nokia annoncerede deres store samarbejde, har folk ventet spændt på hvornår de nye Windows Phone 7 smartphones fra Nokia skulle ramme markedet. IntoMobile har været så venlige at samle en liste over de telefoner som der ifølge leaks, rygter og andet kendes til.

  • Ace

Ace bliver angiveligt Nokias største WP7 telefon med en 4,3″ AMOLED skærm, et 8 megapixel kamera, og en 1,4 Ghz processor (single-core). Telefonen kommer med 16 GB intern lagerplads, og HSPA+ forbindelse i de fleste tilfælde, undtagen hos AT&T der angiveligt vil sælge telefonen med 4G LTE understøttelse. Alt i alt virker telefonen en smule skuffende når man tænker på de specifikationer der er i omløb for Nexus Prime lige pt. og man tænker på at Ace er den største af alle telefonerne Nokia skulle komme med. Ace vil lande i starten af 2012.

  • Sabre

Sabre blev lækket i forbindelse med at Microsoft kom til at putte noget fortroligt materiale om telefonen på en af deres sites, som dog hurtigt blev fjernet igen. Sabre kommer angiveligt med en 3,7″ LCD skærm, et 5 megapixel kamera, og vil ligesom iPhone 4 benytte et microSIM-kort.

  • Lumia (Nokia 800)

Ikke meget er kendt til Lumia på nuværende tidspunkt, udover at den måske kommer til at gå under navnet Nokia 800. Specifikationerne er endnu ukendte.

  • Sun

Det på nuværende tidspunkt nyeste leak fra Nokia. Sun vil angiveligt lande i Frankrig i løbet af november (andre lande er ikke nævnt), og kommer med en 3,7″ AMOLED skærm, en 1,4 Ghz processor, 8 megapixel kamera, og endnu engang et microSIM-kort.

  • Sea Ray

Rosinen i pølseenden. Sea Ray er den Nokia-telefon vi ved med om, da den blev præsenteret personligt af Nokias CEO, Stephen Elop, for ansatte i firmaet. Demoen blev optaget, hvorefter den eventuelt landede på internettet og kan ses i bunden af artiklen. Sea Ray kommer også med en 3,7″ AMOLED skærm, 1,4 Ghz processor og et 8 megapixel kamera, hvilket antyder at Sea Ray og Sun muligvis er samme telefon der kommer til at gå under forskelligt navn afhængigt af hvor den sælges.

Alt i alt en stor samling telefoner, men specifikationerne for dem vi kender til virker ikke alt for imponerende. Det forventes at Nokia vil præsentere Sea Ray, Ace og Sabre ved næste Nokia World. Sabre bliver sandsynligvis den billigste af de tre telefoner, da den kommer med det mindste kamera og med en standard LCD skærm, og Ace bliver den dyreste grundet størrelsen. Alle telefonerne vil sandsynligvis komme med Mango-opdateringen til WP7 installeret.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Dl_zUFprjbA

Skriv et svar