Google rydder op på Android Market

Android

Googles Android Market er i eksplosiv vækst, men ikke nødvendigvis på den positive måde. Android Market er i forhold til sin primære modsætning, Apples Appstore, mindre restriktivt for at sikre et åbent udviklingsmiljø. Dette gør bl.a. at Android-applikationer ofte også har muligheder for at gøre ting iPhone applikationer ikke har, medmindre din iPhone er jailbreaket.

Google har dog ikke planlagt at lade dette vare ved ser det ud til. Det er tidligere set at Google har fjernet applikationer, men det ser nu ud til at de har taget skridtet videre og direkte er begyndt at fjerne udviklere fra markedet. Således er to udviklere der havde henholdsvis over 500 og 4.000 applikationer til salg.

Derudover ser det ud til at Google vil gøre vilkårene bedre for brugerne på Android Market. Første skridt er at Google vil hæve den tid brugere har til at fortryde deres køb af applikationer fra 24 til 48 timer, så du har hele 2 døgn til at fortryde dine køb. Sidst men ikke mindst ser det ud til at Google planlægger at give visse udviklere mulighed for at modtage betaling via. brugerens telefonregning.

Kilde: Phandroid

Skriv et svar