Google Music er godt på vej

Efter at have haft konceptet på tegnebrættet et stykke tid ser det nu ud til at Googles kommende musiktjeneste, Google Music, snart er klar til primetime. Ihvertfald kan kilder fra musikindustrien afsløre at Googles ansatte er begyndt at teste den nye tjeneste internt.

For et par uger siden opdagede en bruger på XDA Developers ved et tilfælde musikapplikationen da han installerede en version af Android 3.0 Honeycomb på en smartphone. Dvs. at applikationen er teknisk set funktionsdygtig, selvom meget kan nå at ændre sig endnu.

Google Music bliver en musikstreamingtjeneste til bl.a. Android hvor musik vil blive streamet til enheden. Årsagen til at servicen endnu ikke er klar er fordi Google stadigvæk er ved forhandlingsbordet omkring den. Det viser sig nemlig at Google ikke bare ønsker at streame musik til forbrugerne, men samtidigt vil give forbrugerne mulighed for at gemme deres musiksamling online i skyen, hvilket er noget pladeselskaberne er forsigtige med (det rygtes forøvrigt at Apple har lign. planer med iTunes).

Der er stadigvæk ingen dato for Google Music, men tjenesten vil sandsynligvis blive præsenteret til Googles I/O konference i Maj.

Skriv et svar