Galaxy Ace Plus – Galaxy Ace får en efterfølger

Når man snakker om Samsung og smartphones er det nemt at lade telefoner som Galaxy SII og Galaxy Nexus snuppe alle overskrifterne, men Samsung har også discount-smartphones på markedet, bl.a. Galaxy Ace der blevet frigivet i februar 2011, hvilket er 10 måneder siden. Det er derfor ved at være på høje tid med en efterfølger, og Samsung har da heller ikke ligget på den lade side, hvilket de har offentliggjort i en pressemeddelelse.

På Software-siden er der ikke sket det store, da Galaxy Ace Plus ligesom forgængeren vil køre Android 2.3.5 Gingerbread, selvom der dog ifølge Samsung er kommet nogle få opgraderinger til TouchWiz siden sidst. Det er på hardwaresiden man finder forbedringer.

CPU’en har bl.a. fået en opgradering fra de tidligere 800 Mhz til 1 Ghz, men den største opgradering må siges at være den interne hukommelse. Hvor den tidligere Galaxy Ace havde 512 MB lagerplads, så har Galaxy Ace Plus fået plads til hele 3 GB (med 1 GB dedikeret til applikationer). Dette sætter Galaxy Ace langt fra sine modstandere i samme prisklasse, da intern hukommelse ofte har været et stort problem for disse telefoner. Telefonen har selvfølgelig samtidigt et microSD-kort med op til 32 GB understøttet lagerplads.

Skærmen har også fået et nøk opad fra 3.5″ til 3.65″, dog med samme opløsning på 480 x 320. Kameraet er på 5 megapixel ligesom forgængeren. Der er ikke nogen meldinger om hvor mange RAM telefonen har, hvor forgængeren havde 384 MB.

Der er endnu ingen udgivelsesdato, men vi spår at telefonen kommer i februar, et år efter sin forgænger, og vil koste ca. det samme, hvilket oftest vil ligge omkring ~2.500 kr. over 6 måneder (inkl. abonnement).

Kilde: Samsung

Skriv et svar