Fuld præsentation af Nexus S!

Så har Google været ude og præsentere Nexus S og Android 2.3, og selvom vi vidste det så havde Google alligevel nogle overraskelser at byde på. Så vi skyder af med at præsentere telefonen.

Google Nexus S

Nexus S er opfølgeren til Nexus One fra Google. Den gamle telefon var fabrikeret af HTC, og nu har vi så Nexus S der er produceret af Samsung.

Lad os starte med specifikationerne, selvom de har været offentliggjort tidligere. De er dog nu mere præcise: Nexus S kommer med en 4″ Super AMOLED skærm med en opløsning 800 x 480 med en særlig kurvet “Contour” skærm. Nexus S kommer med et frontkamera, og Android 2.3 har netop support for flere kameraer. Bagsidekameraet vil dog været begrænset til 5 megapixel.

Telefonen er bygget omkring en 1 Ghz Samsung CPU, ligesom så mange andre moderne telefoner som Galaxy S og iPhone har samme ydelse, samt 512 MB RAM og 16 GB intern hukommelse. Den har 3G, Wi-Fi, BlueTooth og GPS ligesom så mange andre smartphones. Telefonen har support for Googles stemmeteknologi, ligesom Android 2.3 kommer med VoIP understøttelse (mere om dette senere). Nexus S kommer med gyroskop, accelerometer, kompas og lys/nærhedssensorer, men uden support for microSD kort.

Se billeder og videopræsentation af Nexus S herunder. Du kan læse mere om Android 2.3 her på sitet senere idag. Nexus S kommer til at koste omkring $200 inkl. abonnement i USA, og vil være tilgængelig i USA fra d. 16. december, og i England fra d. 20. december.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=lxUXulxE5o0

Skriv et svar