Få iOS 4 på din 3G/3GS før tid

Selv om iPhone 4 operativsystemet endnu ikke er officielt udkommet, er den endelige version dog blevet sluppet løs til udviklerne, og det giver forbrugeren mulighed for allerede nu at få iPhone 4 OS på sin iPhone 3G eller 3GS.

Vildmedmac.dk har sammensat en guide på dansk der viser hvordan man kan nemt og smertefrit gennem 5 lette trin kan få iOS 4 på sin 3G/3GS telefon. En bruger kommenterede at det var lykkedes ham med succes at få det til at fungere, og linkede endda et billede (se herunder) hvor hans telefon kører iOS 4.

Du kan finde guiden ved at følge linket til VildMedMac. Det skal gøres opmærksom på at alle ændringer du foretager på din iPhone sker på eget ansvar, men at processen beskrevet er nem og at din iPhone vil kunne genskabes hvis noget skulle gå galt.

Bemærk bl.a. den nye mappe-funktionalitet i billedet herunder hvor ens apps kan sorteres i mapper.

iPhone OS 4.0
Dansk iPhone OS 4.0 på en iPhone 3GS

1 tanke om “Få iOS 4 på din 3G/3GS før tid”

  1. Har selv fulgt ovenstående procedure fra VildMedMac til punkt og prikke for at installere det på min søsters iPhone 3GS, og installationen gik smertefrit. Hun kører nu fint iOS 4.0.

    Det eneste der var problematisk var at linket til iOS4 installationspakken ikke virkede medmindre man var medlem af Rapidshare, så måtte finde andre steder at downloade fra. Downloadlinks herunder.

    iPhone 3GS:
    http://www.filefactory.com/file/b1h0c89/n/iPhone2_1_4.0_8A293_Restore.ipsw

    iPhone 3G:
    http://uploading.com/files/ed9fde8e/iPhone1%252C2_4.0_8A293_Restore.ipsw/

Skriv et svar