Første indtryk at Motorola Droid 2

Motorola’s kommende Droid 2 smartphone med Android, som er efterfølgeren til Motorolas originale Droid-telefon, er længe ventet, og der har da også været en del snak om telefonen på forskellige mobilforas rundt omkring.

Det er dog lykkedes en af Gizmodo’s læsere at komme i kontakt med et eksemplar af telefonen gennem et teknologi show på NASA, og har derfor skrevet til Gizmodo om hans oplevelser med telefonen i hånden.

Telefonen er ca. samme størrelse som den originale Droid, men føles meget mere behagelig i hånden, bl.a. pga. rundere kurver og mindre antal kanter. Telefonen har et 5 megapixel kamera, hvilket den gamle Droid også havde, men læseren bemærkede at kameraet reagerede hurtigere. Telefonen kan foldes ud med et QWERTY keyboard, som er en smule bredere end forgængerens, og med 8 GB intern hukommelse samt et 8 GB microSD kort, samt en 1 Ghz processor. Som noget nyt kan man give stemmekommandoer til Droid 2. Verizon, der stod for fremvisningen af telefonen, nævnte at den endelige model sandsynligvis vil komme med Android 2.2 (Froyo), eller blive opdateret til det relativt hurtigt.

Den fulde beskrivelse af telefonen på engelsk – samt billeder – kan findes hos Gizmodo.

Skriv et svar