Dolphin HD: Ny Webbrowser til Android

Okay okay, ordet “ny” skal altid bruges forsvarligt, og i dette tilfælde kan man ikke ligefrem sige at Dolphin HD er en standalone webbrowser. Den bruger stadigvæk den interne WebKit-motor i Android (som også findes i Google Chrome), men man bliver alligevel nødt til at se det bemærkelsesværdige i denne app.

Dolphin HD er en webbrowser til Android der, som nævnt, stadigvæk benytter samme motor, men som redesigner hele brugerinterfacet og giver dig en helt ny brugeroplevelse når du surfer på nettet på din Android-smartphone, hvilket er årsagen til at vi her på redaktionen ikke kunne lade være med at videregive de lækre detaljer til vores læsere.

Dolphin HD bringer en del features på banen som den standard webbrowser i Android ikke har. Udover et absolut LÆKKERT brugerinterface, så kommer den bl.a. med:

  • Tabs
  • Gestures/bevægelsesgenkendelse, som gør det muligt at kontrollere browseren via. bevægelser på skærmen. Der er gestures for at åbne nye tabs, gå frem, gå tilbage, tilføje til bogmærker, samt at du kan lave dine egne gestures.
  • Specielle “sidebars” med forskellige muligheder. Bare swipe din finger til venstre eller højre over skærmen for at få dem frem (kvikke læsere vil måske bemærke at dette er meget magen til Firefox Mobile).
  • Support for plugins/tilføjelsesprogrammer, f.eks. Adblocker, Password Manager m.fl. Der er også specielle skins der får browseren til at se anderledes ud.

Der er absolut ingen undskyldning for ikke at prøve denne browser af på din Android-telefon, medmindre din Android-version ikke er understøttet, i hvilket tilfælde der er en alternativ version tilgængelig for folk der kører Android 1.6 som bare har det standard navn Dolphin Browser. Brugere med Android 2.x skal dog benytte Dolphin HD. Søg efter dem på Android Market.

Se alle detaljerne på browserens hjemmeside, og se en video af hvorda Dolphin HD fungerer herunder.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=reYXAERpdWQ

Skriv et svar