Discount iPhone på vej – Samme størrelse, billigere pris

Galaxy Apple Logo

Tredje omgang Apple-rygter omkring alternative iPhones her for nyligt, men det svirrer også med dem.

Vi har tidligere rapporteret at Apple muligvis overvejer en iPhone med 4″ skærm samt at Apple bl.a. tester flere forskellige iPhone 5 version, inkl. en med fysisk tastatur. Derudover har det også været rygter om en mindre iPhone med mindre skærm end den nuværende.

Nu kommer der endnu engang en omgang nye rygter, denne gang fra The New York Times. De melder ud at Apple vil beholde skærmstørrelsen på iPhone, og at der derfor ikke bliver tale om en iPhone med mindre skærm.

Årsagen til dette er at Apple vil holde det simpelt at designe applikationer til telefonen. Da Apple med iPhone 4 gik til en højere opløsning med Retina-skærmen, så valgt de en skærm med præcis den dobbelte opløsning på hver led, for at sikre at udviklere ikke skulle designed applikationer til alle mulige forskellige skærmstørrelser og besværlige opløsninger.

I stedet vil Apple lave en discount-iPhone med billigere hardware som flere har råd til. Dette skulle angiveligt bl.a. gå ud over kamerakvaliteten og muligvis vil den interne hukommelse blive mindre.

Kilde: New York Times

Skriv et svar