ASUS præsenterer tre nye tablets til CES

CES messen løber af stablen idag (torsdag), og mange elektronikprodukter fra mange forskellige brancher forventes at blive præsenteret, men ASUS præsenterer nu tre nye tablet PC’er som skal tage kampen op mod bl.a. Apples iPad, og andre tablets på et stadigvæk relativt nyt marked i udvikling.

Der er tale om to Android-baserede tablets og en tablet med Windows 7: Eee Pad Slider, Eee Pad Transformer og Eee Slate EP121. Sidstenævnte er Windows 7 modellen som kommer på markedet allerede her i januar, mens Slider og Transformer må vente til foråret, formentlig fordi at ASUS er ved at forberede Android 3.0 til enhederne.

Det særlige ved Slider og Transformer er at de begge kommer med et fysisk tastatur der, afhængigt af modellen, enten skubbes ud på Slider eller monteres på en dock for Transformer. Transformers dock fungerer også som et forlænget batteri der fordoblet batterilevetiden. Begge tablets kommer med skærme på 10,1″ hvilket er lidt større end iPads 9,7″ og en del større end de 7″ på Galaxy Tab. Windows 7 modellen kommer med en skærm på hele 12,1″.

Prisniveauet forventes at ligge på 5-800 dollars for Slider, 4-700 dollars for Transformer og 7000 kr. for EP121.

Kilde: Ekstra Bladet

Skriv et svar