Apple banner Android-magasin fra AppStore

I den seneste tid har Apple gradvist forsøgt at promovere sig selv som distributionskanal for medier. Især iPadden og dens store skærm er guld værd til at læse tekst på, og flere og flere medieudbydere har da også set fordelen i at kunne sælge eller udgive deres blade og magasiner via. AppStore.

Man skal dog åbenbart ikke skrive om Apples konkurrenter hvis man ønsker at have en chance. Det har et danske Android-magasin udgivet af Mediaprovider fået at føle. Magasinet der er relativt lille forsøge at få magasinet på Appstore, hvor de fik afslag. En telefonsamtale med en ansat hos Apple afslørede at Apple ikke ønskede magasiner omhandlende Android på markedet.

Historien har foreløbigt fået omtale verden over, så afslaget har muligvis været bedre reklame end at have fået applikationen godkendt for Mediaprovider, men Apple har modtaget kraftig kritik fra folk som mener at Apple udøver censur og misbruger deres dominerende markedsposition. Det er dog tvivlsomt at der på nuværende tidspunkt vil komme en sag ud af det.

Skriv et svar