App Store-leder er tidligere App-udvikler

Apples leder for programteknologi for App Store, Philip Shoemaker, har tidligere udviklet apps til App Store, hvoraf flere ligger indenfor prutte- og urinhumor, som stadig er til salg på App Store.

Ifølge en talskvinde for Apple, så blev Shoemakers apps udviklet, tilføjet og godkendt, før han blev ansat af Apple. Der skrives dog, at der har en positiv effekt for hans arbejde hos Apple:

“His experience and perspective as a developer is on of the valuable things he brings to Apples developer relations team. Apple’s policy allows for employees to have apps on the App Store if they’re developed and published prior to their start at Apple.”

Det lader dog ikke til, at det er helt sandt, da tre af hans apps er blevet tilføjet til App Store op til seks uger efter en tweet fra Shoemakers side, hvor han skrev, at han var begyndt at arbejde for Apple.

Siden afsløringerne har Shoemaker slettet sin Twitter-profil og opdateret hans LinkedIn, så han ikke længere står i forbindelse med firmaet, der udviklede de apps.

Kilde: MacRumors.com

Skriv et svar