Angry Birds til iPhone får 15 nye baner

Gode nyheder til Angry Birds fans! Mobilfænomenet Angry Birds, som i sin enkelhed går ud på at kaste sure fugle efter små grise ved hjælp af en slangebøsse, er blevet en større succes end de fleste kunne have forudset.

For ikke særlig lang tid siden, kom det frem at det populære spil nu allerede var blevet downloadet mere end 30 millioner gange til Android alene. Det er desuden en af de få mobilspil, som har banet sig vej til mainstream medier (det har bl.a. været med i indslag på TV2 i Go’ morgen Danmark).

Angry Birds blev oprindeligt lanceret til iPhone, men kan i dag fås til stort set alle mobile enheder, inklusiv iPad 1 og 2, samt diverse tablets fra andre producenter. IPhone ejere er imidlertid de heldige, idet denne version bliver opdateret med 15 nye baner, eller levels, samt ubegrænset brug af ”Mighty Eagle” ved blot at købe den en enkel gang. Du kender den godt – den store ørn som pløjer gennem enhver hindring. Det kan måske forekomme en smule letkøbt med ubegrænset adgang til den store fugl, men hvis du er ligesom mig, kan du alligevel ikke lade være med at bruge den. Plus, se det fra den lyse side: jo hurtigere du gennemfører banerne, jo hurtigere når du frem til de nye levels!

Sådan ser detaljerne ud om den nye opdatering:

  • ”Mine and Dine” – en ny episode med grotte-tema, som begynder med 15 nye baner
  • Find alle juveler der kan inddrives
  • Hvis der er bestemte baner som du finder umulige at gennemføre, så fortvivl ej. Et par af dem er blevet justeret så du undgår alt for mange grå hår…
  • Og så selvfølgelig: ubegrænset brug af Mighty Eagle

Lige til sidst: Denne opdatering er til iPhone, samt den originale version af spillet og ikke til Angry Birds ”Rio”. Hvis du afprøver banerne, er du mere end velkommen til at give en kommentar med på vejen!

Skriv et svar