Acer: Vi satser på at lede tablet-markedet inden for 3 år

Acer afslørede for under en uge siden en ny smartphone med en skærm. I samme forbindelse skrev vi også at Acer havde præsenteret to forskellige størrelser tablet-PC’er. På en pressekonference i New York har Acers CEO Gianfranco Lanci udtalt i et interview at Acer håber på at lede tablet-markedet inden for 2-3 år.

Lanci baserer sine udtalelser på at en tablet-PC er tættere på en almindelig PC end at den er på en telefon, og at de fleste tablet-PC’er markedsføres gennem telefonselskaber disse dage. Han mener at Acers erfaring inden for PC markedet vil komme dem til gavn her, og fremhæver bl.a. det faktum at Acer vil komme med tablets i forskellige størrelser (de to der er afsløret foreløbigt kommer med hhv. 7″ og 10,1″ skærme) og med andre forskelligheder, hvilket han udtaler giver forbrugeren en langt større fordel.

“We hope our tablet PCs can reach a global market share of 10-20% initially, and become the market leader in 2-3 years.”

Hele interviewet kan læses hos Digitimes, hvor Lanci bl.a. også sammenligner Acer med Samsung og taler om det kinesiske marked. Acers tablets og deres smartphone kommer i handlen til april 2011.

Skriv et svar