Acer overvejer Windows Phone 7

Selvom den store smartphone med en 4,8″ skærm Acer har annonceret kører Android, så har Acers CEO Gianfranco Lanci igen udtalt sig, og denne gang om Acers planer for en Windows Phone 7 enhed.

Originalt stod valget for Acer mellem Android og Windows Mobile, hvor valget faldt på Android pga. at systemet på dette tidspunkt havde en del flere muligheder, specielt blandt udbudet af indhold, og Acer brød sig ikke om de begrænsninger der var i Windows Mobile 6.5.

“If we look at Windows Phone 7, today, I think we see the same opportunity you can see on Android in terms of customization.”

Lanci snakkede også kort om tablets, og om hvorfor de ventede til 2011 med at lancere en. Lanci sagde at de allerede nu kunne have en Froyo-tablet klar hvis du ønskede det, men at de hellere ville vente på Honeycomb (aka. Android 3.0) for at sikre sig at brugerne fik den optimale tablet-oplevelse, samt hvordan batterilevetiden er et vigtigt mål for Acer, der har sat sig som mål at få 12 timers batterilevetid på deres netbooks/tablets hvis de kan.

Sidst men ikke mindst bliver det nævnt at Acer allerede arbejder med 3D teknologi, og at Lanci på ingen måde ser hvorfor denne teknologi ikke skulle kunne finde vej til både tablet og telefon.

Kilde: Mobilized @ AllThingsDigital

Skriv et svar